Oosterpark Praktijk

Oosterpark-Praktijk-Logo-footer

Specialisaties

We zijn een betrokken team dat klaar staat om jou meer in je kracht te zetten.

Onze praktijk is er voor zowel volwassenen als kinderen. Je kunt bij ons terecht met verschillende hulpvragen, ook als deze nog niet zo groot zijn of lang bestaan. Het kan juist dan belangrijk zijn om aan de bel te trekken. Misschien herken je een van de volgende klachten, zorgen of gevoelens:

Fysiek
Rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouders-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houdingen bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Voor zwangerschapsgerelateerde klachten, psychosomatische klachten en problemen in de (senso)motorische ontwikkeling zie onze specialisaties.

Psychisch
Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je soms angstig of verdrietig. Je hebt veel zorgen aan je hoofd. Je hebt last van lusteloosheid of somberheid, of je voelt je gestresst of uitgeput. Je houdt last van een eerdere nare gebeurtenis. Je hebt last van fysieke klachten terwijl er geen fysieke oorzaak is gevonden. Je voelt je onzeker over jezelf, of ervaart problemen in de relatie met een belangrijke ander. Je maakt je zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van je kind, of hebt twijfels over de opvoeding. Of je ervaart een combinatie van beide.

Mail ons gerust als je een vraag hebt.